ABB og Microsoft indgår strategisk samarbejde for at drive digitalt skifte i industrien

2016-10-06 - Zurich, Schweiz, 04-10-2016: ABB og Microsoft indgår et strategisk samarbejde som skal hjælpe kunder med at skabe ny værdi med digitale løsninger. Kunder vil nu kunne drage nytte af den unikke kombination af den intelligente data-cloud Microsoft Azure og ABB’s dybe branchekendskab og omfattende portefølje af industriløsninger.

ABB og Microsoft skal samarbejde om cloud-løsninger, som inkluderer hurtigladere til elbiler.

Begge parter forpligter sig til at styrke det digitale skift i kundesegmenter som robot, marine og havne, elektriske køretøjer og vedvarende energi. Ved at vælge Microsoft Azure er ABB’s kunder sikret adgang til en cloud-baseret integrationsplatform, som der kontinuerligt investeres milliarder af dollars i.

- Sammen med ABB giver vi kunder digital teknologi og en cloud-plattform, som giver hver medarbejder, team og forretningssystem i en organisation bedre insigt og muligheder for hurtigere beslutninger, som kan give ny vækst og nye muligheder, siger Satya Nadella, CEO i Microsoft.

- Dette samarbejde vil give unikke fordele for vores kunder inden for energi, vand, industri, transport og infrastruktur, som bygger på Microsoft’s og ABB’s kombinerede styrker. Vi bygger videre på vores installerede base med over 70 millioner opkoblede enheder og mere end 70.000 digitale kontrolsystemer, og det næste trin er at udvikle en af verdens største industrielle data-cloud, siger Ulrich Spiesshofer, CEO i ABB.

ABB Ability™ som også blev præsenteret på ABB’s Capital Market Day, kombinerer ABB’s portefølje af digitale løsninger og tjenester på tværs af alle kundesegmenter og styrker derved ABB’s lederskab inden for grønne løsninger og den fjerde industrielle revolution. ABB’s nye integrerede cloud-platform vil blive en vigtig faktor for ABB Ability™ og forventes at skabe et stort, åbent, digitalt og industrielt økosystem for kunder, partnere, leverandører og udviklere.

ABB og Microsoft vil sammen sætte fart på digitale løsninger, som vil forbedre kundernes produktivitet ved at øge oppetiden, hastigheden og virkningsgraden. Eftersom ABB standardiserer sin plattform til Azure, og udvider lederskabet inden for grønne løsninger og den fjerde industrielle revolution, vil selskabet til fulde udnytte Azure-funktioner som Azure IoT Suite og Cortana Intelligence Suite for at kapitalisere data, som kan samles på alle niveauer- fra enheder, systemer, virksomheder til skyen.

ABB og Microsoft har haft et langvarigt og fremgangsrigt samarbejde og har leveret transformerende helhedsløsninger inden for områder som robot, smartgrid, marine og havne samt hurtigladeinfrastruktur til elbiler.

Om ABB
ABB er et ledende, globalt teknologiselskab inden for elektrificering, robotter, industriel automation og intelligente elnet, som betjener kunder inden for energi, industri samt transport og infrastruktur globalt. I mere end fire årtier har ABB drevet udviklingen af fremtidens industrielle digitalisering. Med mere end 70 millioner enheder koblet sammen med en installeret base på mere end 70.000 kontrolssystemer på tværs af alle kundesegmenter, er ABB ideelt positioneret overfor energitransformationen- og den fjerde industrielle revolution. Med over 130 års erfaring er ABB til stede i mere end 100 lande og har ca. 135.000 ansatte. www.abb.com

Om Microsoft
Microsoft er det førende selskab inden for IT-platforme og produktivitet i en verden som baserer sig på mobiltelefoni og data-clouds, og målet er at gøre det muligt for alle mennesker og organisationer på jorden at opnå mere. Microsoft er et varemærke som tilhører Microsoft-koncernen.


Vigtig meldelelse om fremtidsorienteret information
Denne pressemeddelelse indeholder fremtidsorienteret information og udtalelser. Disse udtalelser er baseret på gældende forventninger og estimater, og er derfor genstand for usikkerheder, hvoraf mange er vanskelige at forudse og udenfor ABB’s kontrol, noget som kan betyde at faktiske resultater kan afvige væsentligt fra nuværende forventninger. Selv om ABB mener at forventningene som udtrykkes i det fremtidsorienterede udsagn er baseret på rimelige forudsætninger, kan vi ikke give nogen garanti for at disse forventninger vil blive opnået.
    Kontakt os:
ABB Media Relations:
Saswato Das, Antonio Ligi, Domenico Tuncellito,
Sandra Wiesner
Tlf.: +41 43 317 65 68
media.relations@ch.abb.com
Microsoft Media Relations
WE Communications for Microsoft
Tlf. (425) 638-7777

rrt@we-worldwide.com

SøgKONTAKT OS

  • Salgsinformation