Nytt utökat sortiment inom ABB:s installationsprodukter

2013-05-08 - Förvänta dig nyheter inom både design och funktion när du besöker ABB:s monter på Elfack 2013. De nya installationsprodukterna är kompakta, energieffektiva och har dessutom inbyggda funktioner som gör din lösning mer komplett.
Trygga installationer i hemmet

Två timers lanseras i modellerna Jussi och Impressivo. Timers kan användas för att öka tryggheten vid användning av kaffebryggare eller liknande apparater.

El och USB i samma uttag
Nu kan du sluta leta efter USB-uttag för exempelvis mobilen. Med ABB:s patenterade eluttag behöver du inte längre leta efter olika laddstationer för dina elektroniska apparater.

Installation utan krångel
Busch-WaveLINE är ett trådlöst system baserad på radiofrekvens och kan eftermonteras i ett hus utan att nya kabeldragningar behövs.

Dimmer
Kombinationen ledlampa och dimmer sparar energi och ger massor av möjligheter till designade ljusupplevelser. ABB LED Dimmer finns med vrid- eller touch-funktion och passar till serierna Jussi och Impressivo.

Ett nytt sätt att hälsa dig välkommen. ABB-Welcome
Öppna nya dörrar med ABB-Welcome, den revolutionerande porttelefonen. ABB-Welcome är en ny intelligent porttelefon. Den 7” stora pekskärmen har hög upplösning och visar tydligt vem som står bakom dörren. Även då du inte är hemma tar systemet en bild av besökaren. ABB-Welcome är inte endast en dörröppnare, utan ett nytt sätt att kommunicera och hälsa dina gäster välkomna.

Snabbt och enkelt med KNX
Snabba upp installationsarbetet avsevärt med ABB:s smarta prefabricerade kabellänkar (Wiring Jumpers) för KNX. Länkarna används för att ansluta bussenheter till ABB i-bus® KNX samt för överkoppling eller förgrening av busskabeln. Finns i längderna: 100, 200, 270 och 360 mm.

Närvarosensorer för KNX
ABB:s nya KNX-rörelsevakter där sensorerna har integrerade busskopplare för smidig installation. Ingen ytterligare kraftförsörjning behövs. Olika funktionsnivåer med allt från fjärrstyrning till gryningssensor och zonindelning. Finns i flera olika färger.


För mer information kontakta:
ABB Lågspänningsprodukter
Anders Larsson, produktchef
Produktchef
021-32 00 28
anders.x.larsson@se.abb.com
ABB Sverige
Pressavdelningen
Tel. 021- 32 32 32
press@se.abb.com


Håll dig uppdaterad!

Följ oss på FacebookSe våra bilder på InstagramPrenumerera på vår kanal på YouTube