Drive care az egyszerű és hatékony hajtás szerviz érdekében

Az ABB drive care szolgáltatási szerződése biztosítja a kisfeszültségű hajtások teljes mértékű funkcionalitását azok élettartama alatt.

Az ABB drive care szerződésének célja hogy mentesítse a végfelhasználókat a karbantartási gondoktól, így a fő üzleti tevékenységükre koncentrálhatnak.
A szerződés - az azonnal elérhető támogatás által - nyugalmat ad, biztosítva a termelés vagy a gyártósor üzemkészségét az év folyamán.

Az ABB-vel kötött drive care szerződés négy szolgáltatási elemet tartalmazhat:

  • Preventive care (megelőző karbantartás) megnöveli a hajtások rendelkezésre állását és élettartamát, mivel az ABB a termékek karbantartását a hajtásspecifikus karbantartási terv szerint elvégzi.
  • Complete care (teljekörű karbantartás). A megelőző karbantartás mellet a hajtás javítását és a cseréjét is tartalmazza.
  • Technical support (műszaki tanácsadás). 24 órás telefonos támogatást biztosít az Önök karbantartó csoportjának.
  • Response time (kiszállási idő). Biztosítja, hogy a szervizszakember az előre egyeztetett időn belül megérkezzen a helyszínre.
A fentiek mellett további előnyt jelent a jobb költségfelügyelet, a magasabb működési hatékonyság, az alacsonyabb befektetési költség, a rövidebb állásidő és a hajtások élettartamának növekedése.


További információért:

Tekintse meg az ABB karbantartás és helyszini szervíz portálját.
Olvassa el a Lindt&Sprüngli csokoládégyárról szóló esettanulmányt ahol az ABB drive care szerződéssel biztosítják a folyamatos termelést!
Tudjon meg többet hajtás szerviz kínálatunkról !
Tekintse meg a perventív jellegű karbantartásokat ismertető angol nyelvű infografikát!

Vagy keresse fel az ABB szakértőit:

Tóth József
jozsef.toth@hu.abb.com

Zubor Tamás
tamas.zubor@hu.abb.com

KeresésKAPCSOLAT