ABB:n Hasse Nordmanille kansainvälinen tunnustus ansioista standardointityöstä

2013-11-08 - Pääasiantuntija, filosofian tohtori Hasse Nordmanille ABB Oy:stä on myönnetty kansainvälisen standardikomissio IEC:n 1906 Award -tunnustus pitkään kestäneestä ja ansiokkaasta toiminnasta standartointityössä. Nordman on ollut mukana IEC:n työryhmien toiminnassa vuodesta 1975.
IEC 1906 Award myönnetään standarditoimintaan erityisen sitoutuneelle ja siinä erittäin ansioituneelle työryhmäjäsenelle. Kriteerien mukaan Nordman on osoittanut esimerkillistä kiinnostusta ja osaamista sähkötekniikan kehittämis- ja vaikuttamistyössä.

Nordman aloitti IEC-uransa kojeistoalan työryhmissä ja jatkoi 1980-luvulta lähtien muuntajastandardeja käsittelevissä työryhmissä

IEC (International Electrotechnical Commission) hyväksyy sähköteknisiä laitteita koskevat standardit. Sen päätökset pohjautuvat kansallisten ja kansainvälisten työryhmien valmistelutyöhön. Työryhmissä on edustajia niin sähkö- ja elektroniikkateollisuudesta kuin energiayhtiöistä ja alan yhteiskunnallista toimijoista.Sähkö- ja elektoniikka-alan kansallisen standardointijärjestö SESKOn hallituksen puheenjohtaja Kimmo Saarinen (vas.) luovutti Hasse Nordmanille IEC:n 1906 Award –palkinnon ABB Oy:n Tuotekehityspäivän tilaisuudessa 6.11. Tutkimusjohtaja Esa Virtanen (oik.) ABB Oy:stä totesi Nordmanin asiantuntemuksen olevan ulkomailla jopa tunnetumpaa kuin Suomessa.

Seuraa ABB:tä

Seuraa meitä TwitterissäTutustu ABB:hen SlidesharessaSeuraa meitä FacebookissaKatso videoitamme YouTubessa

Haku